Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές ανησυχίες για τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού στο φινάλε της αναμέτρησης της Ελλάδας με την Κύπρο. Ο διεθνής επιθετικός που ανήκει στη γερμανική Κολωνία υπέστη ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι και το τέλος του 2022 και αναμένεται να επιστρέψει με τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη: Nations League: «3Χ3» με «τριάρα» η εξαιρετική Εθνική κόντρα στην Κύπρο

Ο Λημνιός τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα της Εθνικής στον Βόλο και μετρίασε τη χαρά για τη νίκη με 3-0 στο πλαίσιο του Nations League. Σε μία προσπάθεια για μαρκάρισμα στο 90ό λεπτό κόλλησε το πόδι του στο χορτάρι και έπεσε κάτω σφαδάζοντας στον πόνο. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις με το αποτέλεσμά τους να δείχνει ρήξη χιαστού.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Συγκλονιστική ήταν η αντίδραση των συμπαικτών του κατά τη στιγμή του τραυματισμού με τους παίκτες του πάγκου να βλέπουν το ριπλέι της φάσης και να κρατούν τα κεφάλια τους μη μπορώντας να πιστέψουν την ατυχία του νεαρού εξτρέμ που πλέον θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του ώστε να επανέλθει και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA