Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ολυμπιακός δεν έφυγε νικητής από την Λευκωσία όπου αγωνίστηκε απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1 με τους πρωταθλητές Κύπρου στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα play off του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα και το γκολ που δέχτηκαν στο 18΄ ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, ισοφάρισαν γρήγορα και στο ξεκίνημα της επανάληψης έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Στεφανίδη: Ευχαριστήθηκα των αγώνα

Το πρώτο σουτ στο ματς έγινε στο 8΄ από τον Εμβιλά, ο οποίος στην 100ή συμμετοχή του με την φανέλα του Ολυμπιακού, επιχείρησε να σκοράρει έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Γιοβάνοβιτς. Δύο λεπτά μετά ο Πίττας σκόραρε από κοντά, αλλά το γκολ δε μέτρησε καθώς υποδείχθηκε (σωστά) σε θέση οφσάιντ μετά την κεφαλιά-πάσα του Γιάνγκα. Στο 18' ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος, καθώς μετά από μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Κολ, η μπάλα κόντραρε στον Σισέ, στρώθηκε στον Γιάνγκα και ο Ολλανδός πλάσαρε άνετα τον Βατσλίκ για να βάλει τον Απόλλωνα μπροστά στο σκορ (1-0). Μετά το γκολ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν... μέτρα στο γήπεδο κι έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Χουάνγκ στο 29ο λεπτό. 

Διαιτητής: Χοσέ Μαρία Σάντσεθ

Κίτρινες: Χασάν

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Νταβίντ Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεμπέρν, Ρομπέρζ, Καμάς, Κυριάκου (60΄ Μπα), Κολ, Φίλιξ, Πίττας, Ντιγκινί (74΄ Έντι), Γιάνγκα (60΄ Σαχάρ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κoρμπεράν): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Κούντε (90΄+2 Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς (80΄ Βρουσάι), Χουάνγκ (66΄ Αγκιμπού Καμαρά), Ζινκερνάγκελ (79΄ Ντε Λα Φουέντε), Ελ Αραμπί (67΄ Χασάν)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA