Η Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε τον σύζυγό της που ήταν το στήριγμά της και αναφέρθηκε στο ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο τονίζοντας πως ευχαριστήθηκε τον αγώνα.
Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Στεφανίδη: Μπήκε με... κωλοτούμπα, βγήκε με «ασημένιο» άλμα και έγραψε ιστορία στο επί κοντώ
Λίγες ώρες μετά την επιτυχία της με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, η Χριστίνα Στεφανίδη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ευχαρίστησε τον άνδρα και προπονητή της, αλλά και όλους όσοι την στηρίζουν στα καλά και άσχημα και δήλωσε περήφανη που επετεύχθη ο στόχος της χρονιάς!
Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη:
«Δεύτερη στην Ευρώπη. Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου @mitchkrier ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην wilmamurto που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την tina_sutej η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά»
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.