Μενού
  • Α-
  • Α+

Στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Βρετανίας βρέθηκαν αρκετοί τρόποι έτσι ώστε να τιμηθεί η μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ. Ενός λεπτού σιγή, ανάκρουση εθνικού ύμνου αλλά και χειροκρότημα πριν τη σέντρα ή στο 70ο λεπτό του αγώνα επιλέχτηκαν για την βασίλισσα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Αντιδράσεις στο Twitter για τον τίτλο του BBC «Παύλος, διάδοχος της Ελλάδας»

Στο Σεντ Μίρεν οι αρχές του πρωταθλήματος αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ με ενός λεπτού χειροκρότημα, αλλά οι φίλοι Σέλτικ ήταν προετοιμασμένοι. Οταν ξεκίνησε το χειροκρότημα, οι οπαδοί της Σέλτικ τραγουδούσαν ρυθμικά «αν μισείτε τη βασιλική οικογένεια βαρέστε παλαμάκια», ενώ σήκωσαν και το αντίστοιχο πανό.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Επίσης το Σάββατο (17/9) η Ρέιντζερς αντιμετώπισε την Νταντί Γιουνάιτεντ και στον αγώνα είχε προγραμματιστεί να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Οι οπαδοί της Νταντί Γιουνάιτεντ άρχισαν να τραγουδούν «Lizzie’s in a box» (Η Λίζι είναι στο φέρετρο), προκαλώντας την άμεση αντίδραση των οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι τους αποδοκίμασαν. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA