Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν τον αποκαλούν τυχαία... Special One και αυτό το επιβεβαιώνει όποτε χρειαστεί! Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη συμμετοχή του σε video clip του Βρετανού ράπερ Stormzy, όπου ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα, έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση. Και μπορεί η ομάδα του να μην παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο αυτόν τον καιρό, όμως ο ίδιος ξέρει πως να στρέψει τα βλέμματα επάνω του, δίχως να κάνει κάτι εξεζητημένο.

Διαβάστε ακόμη: Ενές Καντέρ: Απαράδεκτα και αηδιαστικά όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Μουρίνιο ξέρει να προκαλεί εντός και εκτός γηπέδου. Αυτή τη φορά επέλεξε να συμμετάσχει στο video clip του τραγουδιού «Mel Made Me Do It» του Βρετανού ράπερ Stormzy. O ίδιος εμφανίζεται τη στιγμή που ο Stormzy λέει τη φράση: «Προτιμώ να μην μιλάω σαν να είμαι ο Ζοσέ», κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση με το δάκτυλό του. Στη συνέχεια ακούγεται το απόσπασμα της κλασικής πια ατάκας του Μουρίνιο, ο οποίος λέει: «Προτιμώ πραγματικά να μην μιλήσω. Αν μιλήσω, θα έχω μεγάλο πρόβλημα».

Μάλιστα, ο Πορτογάλος κόουτς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την εμφάνισή του στο video clip μαζί με μια φωτογραφία με τον Stormzy, ο οποίος είναι ποδοσφαιρόφιλος και φανατικός υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνω αυτή την εμφάνιση για το νέο μουσικό βίντεο του Stormzy που κυκλοφορεί σήμερα. Πέρασα πολύ ωραία» έγραψε ο Special One και φυσικά γνώρισε την αποθέωση από τους ακολούθους του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA