Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής που την ανέφερε μόνο με το πατρικό της επώνυμο και όχι με αυτό του συζύγου της μίλησε η Μαρίνα Πατούλη στην εκπομπή «Το πρωινό». Σε ερώτηση για το αν ενοχλήθηκε που η ανακοίνωση της Περιφέρειας την ανέφερε ως «Μαρίνα Σταυράκη» και όχι ως «Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη», απάντησε: «το επώνυμό μου είναι Σταυράκη, με αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαι και ως φιλόλογος, το πατρικό μου. Είμαι και Πατούλη, αυτό το έχουμε χτίσει μαζί με τον σύζυγό μου. Τώρα, τι Σταυράκη τι Πατούλη, είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν».

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ράπτη: Η αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο της με τον Κίμωνα Μπάλλα - «Οι φίλοι της το γνωρίζαμε καιρό»

Η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο, όπως λέει είναι σε διάσταση. «Με τον Γιώργο είμαστε σε διάσταση. Ήταν μια προσωπική του απόφαση να διαφοροποιηθεί αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη. Ήταν κάτι που με συγκλόνισε γιατί ήταν κάτι το αιφνίδιο του πράγματος και το ότι δεν είχα μια σαφή αιτιολόγηση όλου αυτού. Το να χωρίσεις είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το θέμα είναι ο τρόπος. Ο τρόπος είναι που πληγώνει και αφήνει σημάδια» είπε η κυρία Πατούλη.

«Αφού λέει ότι νιώθει αγάπη και τρυφερότητα για μένα είναι καλό. Σε μια σχέση ζωής αν την διαγράψεις είναι σαν να απομυθοποιείς τον ίδιο σου τον εαυτό… Δίνω ελαφρυντικά στο ότι κάποια στιγμή μπορεί να μη γίνεται να πορευτούμε μαζί. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια, να πετύχει τους στόχους του, δε θα πάψω ποτέ να τον θαυμάζω. Παράλληλα, δεν θα πάψουμε να είμαστε δυο καλοί γονείς για το παιδί μας. Ένας κακός γάμος δεν παύει να είναι ένα καλό διαζύγιο» τόνισε.

Τέλος, μίλησε και για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Ήταν μια μοναδική εμπειρία, πάρα πολύ δύσκολη όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετική στην Covid-19, δεδομένου ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και έχω καρδιακά προβλήματα. Έπαθα το πρώτο σοκ, μια αίσθηση πανικού. Ένα αίσθημα ευθύνης όχι μόνο για την προσωπική μου υγεία αλλά και για την οικογένειά μου και απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες. Θεώρησα ότι πρέπει να τους ενημερώσω. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία είναι το εμβόλιο και είναι σημαντικό όλοι να εμβολιαστούμε» κατέληξε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA