Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «τερμάτισε» όπως λέγεται λαϊκά ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή με την αμφισβήτηση των εμβολίων για την προστασία έναντι του κορονοϊού. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιδόθηκε σε νέο παραλήρημα, αμφισβητώντας αυτή τη φορά ακόμα και την ύπαρξη της πανδημίας, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για επιδημία αφού δεν πεθαίνει κόσμος στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα: Συνεπιμέλεια: Διαφοροποιήσεις και στο Κίνημα Αλλαγής - Εφ όλης της ύλης επίθεση αναμένεται από Τσίπρα

Κατηγόρησε τα εμβόλια για τη δημιουργία μεταλλάξεων επικαλούμενος ξένο Νομπελίστα – όπως ο ίδιος είπε - και την κυβέρνηση ότι κάνει πειραματόζωα τους Έλληνες, ενώ αμφισβήτησε ακόμα και την αποτελεσματικότητα της μάσκας με την επίκληση των αποφάσεων του κυβερνήτη του Τέξας.

Ο ίδιος μίλησε για άλλη μία φορά απαξιωτικά και για μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, βάζοντας στο στόχαστρο προσωπικά τον κ. Εξαδάκτυλο επειδή όπως υποστήριξε είναι «πλαστικός χειρούργος που φτιάχνει στήθη και μύτες», κατέστρεψε τον χαρακτηρισμό «ψεκασμένοι» κατά της κυβέρνησης και όσων τάσσονται αναφανδόν υπέρ των εμβολίων, ενώ όπως ισχυρίστηκε δεν έχουν δοθεί σαφείς απαντήσεις για τις παρενέργειες και τυχόν θανάτους, ενώ επικαλέστηκε ακόμα και συνέντευξη του Κλάους Σβαμπ από το 2016 που προειδοποιούσε ότι τα επόμενα χρόνια θα βάζουν τσιπάκια στους ανθρώπους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA