Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 14 μονάδες είναι η διαφορά μεταξύ Νέα Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, όπως καταγράφεται σε δημοσκόπηση της PULSE για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η ΝΔ συγκεντρώνει 38,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4%, το ΜέΡΑ25 με 3,5% και οι Έλληνες με 1%. «Άλλο» απάντησε το 7%, ενώ οι Αναποφάσιστοι/ΔΑ αγγίζουν το 9%.

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων - Ζητάει έλεγχο από τη Βουλή

Καταλληλότερος ο Μητσοτάκης

Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 18 μονάδες του Αλέξη Τσίπρα, με ποσοστό 43% έναντι 25% του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ποσοστό όσων απαντούν  «Κανένας από τους δύο» ανέρχεται στο 28%.

Προβληματισμός για την οικονομία 

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για την πορεία της οικονομίας, καθώς το 45% των πολιτών εμφανίζεται πιο αισιόδοξο για βελτίωση της οικονομίας και το 46% δεν βλέπει... φως. 

Δεν βλέπουν αποκλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά

Οι πολίτες στην ερώτηση αν η όποια αποκλιμάκωση που καταγράφεται σήμερα στις προκλήσεις από πλευράς Τουρκίας θα διατηρηθεί ενόψει και της επικείμενης συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντούν αρνητικά (47%) και θετικά μόλις το 38%, ενώ το 15% δηλώνει «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA