Στις 14 μονάδες είναι η διαφορά μεταξύ Νέα Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, όπως καταγράφεται σε δημοσκόπηση της PULSE για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η ΝΔ συγκεντρώνει 38,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4%, το ΜέΡΑ25 με 3,5% και οι Έλληνες με 1%. «Άλλο» απάντησε το 7%, ενώ οι Αναποφάσιστοι/ΔΑ αγγίζουν το 9%.
Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων - Ζητάει έλεγχο από τη Βουλή

Καταλληλότερος ο Μητσοτάκης
Στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 18 μονάδες του Αλέξη Τσίπρα, με ποσοστό 43% έναντι 25% του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ποσοστό όσων απαντούν «Κανένας από τους δύο» ανέρχεται στο 28%.
Προβληματισμός για την οικονομία
Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι πολίτες για την πορεία της οικονομίας, καθώς το 45% των πολιτών εμφανίζεται πιο αισιόδοξο για βελτίωση της οικονομίας και το 46% δεν βλέπει... φως.

Δεν βλέπουν αποκλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά
Οι πολίτες στην ερώτηση αν η όποια αποκλιμάκωση που καταγράφεται σήμερα στις προκλήσεις από πλευράς Τουρκίας θα διατηρηθεί ενόψει και της επικείμενης συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντούν αρνητικά (47%) και θετικά μόλις το 38%, ενώ το 15% δηλώνει «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ»
- Το Ιράν χτυπά ενεργειακές υποδομές στον Κόλπο - Απειλές Τραμπ για μαζικές επιθέσεις - LIVE οι εξελίξεις
- Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική: Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η απεργία - Τι κάνουν οι επιβάτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
- Νέα στοιχεία για την Καλαμαριά: Φέρεται να εμπλέκεται κορυφαίος αθλητικός παράγοντας
- Ο μυθικός Αττίκ, η περίφημη «Μάντρα» και το τραγικό τέλος του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.