ΠΟΛΙΤΙΚΗ
07/07/2021 15:22

Νέα μέτρα: Κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους - Στο τραπέζι η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους

Ολα δείχνουν ότι οι κλειστοί χώροι θα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους - Τι εισηγούνται οι ειδικοί για τη χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Νέα μέτρα: Κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους - Στο τραπέζι η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Για το ενδεχόμενο να παρθούν νέα μέτρα στη χώρα μας λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού συνεδριάζει η επιτροπή. Οι ειδικοί έχουν στα χέρια τους τον επιδημιολογικό χάρτη, όπως αυτός διαμορφώνεται με βάση την «έκρηξη» στα κρούσματα κορονοϊού και εξετάζουν ακόμη και νέα μέτρα για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα αποφασίσει μπαρ, εστίαση και μπουζούκια να λειτουργούν μόνο για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Οι ειδικοί, πάντως, επιμένουν ότι στα νέα μέτρα που πρέπει να παρθούν, είναι να υπάρξει σύσταση για χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους ακόμη και όπου δεν υπάρχει συνωστισμός λόγω της μεταδοτικότητας της μετάλλαξης Δέλτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αυξηθούν οι έλεγχοι όχι μόνο στην Αττική αλλά και στα νησιά και σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τηρούνται τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται αυστηροί έλεγχοι όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στα νησιά και τους υπόλοιπους τουριστικούς προορισμούς. Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ