Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκάθαρες απαντήσεις για το περιεχόμενο των SMS που αντάλλασσε με τον Χρήστο Καλογρίτσα ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος από τον Νίκο Παππά,  ψεγοντας τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι κατά την τοποθέτησή του για το πόρισμα της Προανακριτικής σε βάρος του απέφυγε να πει οτιδήποτε για την ταμπακιέρα και επέλεξε το ρόλο του σχολιαστή.

Διαβάστε ακόμη: Παππάς: Είμαι υπερήφανος για το έργο μου - Δεν διέπραξα κανένα αδίκημα

«Καλές οι γενικές επισημάνσεις του κυρίου Παππά όμως δεν είναι σχολιαστής. Να μας απαντήσει λοιπόν ποσά μηνύματα είχε στείλει ή λάβει από τον Καλογρίτσα. Να απαντήσει εάν γνώριζε για εικονικές συμβάσεις. Να πει εάν ζητούσε βοήθειες από επιχειρηματίες όπως οι Κοντομηνάς και Μαρινακης. Ο κ. Παππας δεν είναι σχολιαστής. Να μιλήσει τώρα», σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος.

 

Εκτίμησε παράλληλα ότι ο βασικός μάρτυρας Χρήστος Καλογριτσας δεν προσκόμισε στην Προανακριτική το σύνολο των στοιχείων που διέθετε για τον κ. Παππά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους παρασκηνιακή  συμφωνία. 

«Και κάτι για τον κύριο Καλογρίτσα.  Κάποιοι σχολίασαν ότι τον πίεσα σκληρά να μιλήσει. Πιστεύω ακράδαντα πως ο Καλογριτσας επέλεξε να πει λίγα. Να κρατήσει μέσα του τα ...πολλά. Ηταν σάρκα από τη σάρκα του ΣΥΡΙΖΑ.  Απέδειξε πως το «αριστερό αίμα νερό δεν γίνεται. Οι 14 ημέρες που κέρδισε αρνούμενος να έλθει να καταθέσει δήθεν για τον εμβολιασμό του ήταν καθοριστικές. Άλλαξαν πράγματα. Σε αυτές της ημέρες παίχτηκαν πολλά...», είπε ο βουλευτής της ΝΔ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA