Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μέσα σε 2 ώρες, από ένας αποστάτης που εξαγοράστηκε, ο κ. Αποστολάκης μετατράπηκε, στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα "άξιο στέλεχος" που παγιδεύτηκε. Όταν αποδέχθηκε την πρόταση συναίνεσης, καθυβρίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα χειρότερα λόγια. Όταν ύστερα από τις απειλές δείλιασε, δεν τήρησε το λόγο του και "συνεμορφώθη προς τας κομματικάς υποδείξεις", επαινείται. Ο Σταλινισμός ζει», αυτή είναι η απάντηση που δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση παγίδευσε τον Βαγγέλη Αποστολάκη. 

Νωρίτερα, ήρθε στη δημοσιότητα ένα τηλεφώνημα που φέρεται να είχε ο Βαγγέλης Αποστολάκης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο οποίο φέρεται να ανέφερε: «Με παγίδευσαν». Ο Βαγγέλης Αποστολάκης ξεκαθάρισε με αυτόν τον τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα ότι επί της ουσίας «παγιδεύτηκε» από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ανακοινώθηκε το όνομά του στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, χωρίς να πληρείται ο όρος της διακομματικής συναίνεσης που είχε θέσει ο ίδιος, προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αναλάβει το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ενημερώνοντάς τον ότι θα αρνηθεί τη συγκεκριμένη θέση.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρει τα εξής: «Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους». 

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του. Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA