Οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ προχωρούν, ακόμη κι αν μέχρι στιγμής δεν είναι δεδομένος ο αριθμός των υποψηφίων ειδικά από τη στιγμή που πλανάται το ενδεχόμενο ανάμεσά τους να βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Διαβάστε ακόμη: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η σημασία του πολιτικού timing της επικείμενης υποψηφιότητας Παπανδρέου
Το Κίνημα Αλλαγής μέχρι και την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και αυτό στο πλαίσιο θα υπάρξουν αλλαγές σε ρόλους στελεχών. Έτσι μέχρι και την εκλογή νέου προέδρου, χρέη εκπροσώπου Τύπου θα εκτελεί ο γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Ως γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, κρίθηκε κατάλληλος ώστε να εκπροσωπήσει το κόμμα κατά τη διάρκεια των εκλογών στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Ολυμπιακός - Μονακό, Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αρχίζουν τα πλέι οφ στην Euroleague
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.