Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολίτες, σύντροφοι αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι σπεύδουν από νωρίς το πρωί για να αποχαιρετήσουν τη Φώφη Γεννηματά. Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της άνθρωποι κάθε ηλικίας ακόμη και από άλλες πόλεις έχουν συρρεύσει για να πουν το τελευταίο αντίο, όχι απλώς στην πολιτικό, αλλά στη γυναίκα, στη μητέρα, στη μαχήτρια.

Διαβάστε ακόμη: Φώφη Γεννηματά: Το ύστατο χαίρε στη Μητρόπολη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Υπάρχουν άνθρωποι που έφτασαν στην Αθήνα, από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα ακόμα και από την Κρήτη ή τα Δωδεκάνησα ώστε να μπορέσουν να αποχαιρετήσουν τη Φώφη Γεννηματά. Επίσης γυναίκες που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα υγείας είναι παρούσες για τα αποτίσουν φόρο τιμής.

Η σορός της έχει σε λαϊκό προσκύνημα, στις 14:00 θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία και η κηδεία της θα τελεστεί από το Α’ Νεκροταφείο, με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Το φέρετρό της στο παρεκκλήσι είναι σκεπασμένο τόσο με την ελληνική σημαία όσο και με εκείνες του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ που υπηρέτησε σε όλη την πολιτική της σταδιοδρομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA