Μενού
  • Α-
  • Α+

Φανερά συγκινημένος και ο Αντώνης Σαμαράς βρέθηκε στο τελευταίο αντίο για τη Φώφη Γεννηματά. Προσερχόμενος στη Μητρόπολη Αθηνών για να προσκυνήσει τη σορό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη γενναία γυναίκα που πάλεψε με τον καρκίνο και δεν λύγισε ούτε στιγμή. «Ήταν φίλη μου, ήξερα από παλιά τον πατέρα της» είπε και συνέχισε: «Έδειξε αξιοπρέπεια, ήταν πολιτικά ώριμη, αγωνίστρια και έδωσε ένα παράδειγμα για όλο τον πολιτικό κόσμο. Παράδειγμα συνέπειας και παράδειγμα μαχητικότητας. Και σήμερα είναι μια βαριά μέρα για όποιον καταλαβαίνει».

Το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά είναι σκεπασμένο με τις σημαίες της Ελλάδας, του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής ενώ πλήθος κόσμου σχηματίζει μια μεγάλη ουρά έξω από το παρεκκλήσι, για να αφήσει ένα λουλούδι και να πει το δικό του αντίο. Σε όλα αυτά ξεχωρίζει το μήνυμα της 7χρονης Κατερίνας για τη Φώφη Γεννηματά που γράφει με μια ζωγραφιά: «Μην φοβάσαι, θα είναι μαζί σου οι άγγελοι»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA