Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φώφη Γεννηματά: Μαζί Δένδιας και Κατρούγκαλος στην κηδεία

Συμβολική κίνηση υπέρβασης των κομματικών διαφορών από πλευράς Νίκου Δένδια και Γιώργου Κατρούγκαλου - Αυτά τα πολιτικά χαρακτηριστικά υιοθέτησε, απαρέγκλιτα, σε όλη την πορεία της στα κοινά η ίδια η εκλιπούσα επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά

Πηγή: Youtube
Πηγή: Youtube

Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά αποτέλεσε μία ευκαιρία να σταλούν μηνύματα πολιτικού πολιτισμού και ενότητας. Αυτά άλλωστε αντιπροσώπευε η αείμνηστη πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής της διαδρομής. Στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά προσήλθαν μαζί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, δύο πολιτικοί αντίπαλοι. Ο Νίκος Δένδιας και ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επέλεξαν να φτάσουν ο ένας δίπλα με τον άλλο, εκπέμποντας μήνυμα ενότητας, αλληλοσεβασμού και ευγένειας.

Διαβάστε ακόμη: Φώφη Γεννηματά: Υποβασταζόμενη στη Μητρόπολη Αθηνών η Ντόρα Μπακογιάννη

Αυτά τα πολιτικά χαρακτηριστικά υιοθέτησε, απαρέγκλιτα, σε όλη την πορεία της στα κοινά η ίδια η εκλιπούσα επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.Νωπές είναι οι μνήμες των συγκινητικών εναγκαλισμών στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες βουλευτές, διαφορετικών παρατάξεων, μπροστά στο κενό, αλλά στολισμένο με λουλούδια, έδρανο της Φώφης Γεννηματά.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φώφη Γεννηματά #Κηδεία #Νίκος Δένδιας #Γιώργος Κατρούγκαλος

Best of Internet