Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τηλεοπτική μονομαχία στην δημόσια τηλεόραση χωρίς την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως προσανατολίζονται οι πέντε υποψήφιοι αρχηγοί του ΚΙΝΑΛ μετά την διαφωνία της πλευράς του πρώην Πρωθυπουργού στους όρους διεξαγωγής της συζήτησης, όπως αποκάλυψε το Reader το βράδυ της Πέμπτης. Όπως ανέφεραν συνεργάτες των υποψηφίων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αύριο, Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, θα στείλουν ο καθένας ξεχωριστά επιστολή στην διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης με την οποία θα ζητάνε την διενέργεια τηλεμαχίας με τους όρους που ίσχυαν το 2017, στην πρώτη δηλαδή εσωκομματική διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε την δική του επιστολή μέσω του εκπροσώπου του, Σπύρου Καρανικόλα και διαβεβαίωσε ότι επιθυμεί δύο debates για «έναν ελεύθερο, ουσιαστικό και γόνιμο δια ζώσης διάλογο μεταξύ των υποψηφίων». 

Αναλυτικά η επιδτολή: 

Αξιότιμοι κύριοι,

Με δεδομένο το ενδιαφέρον σας για την οργάνωση και παραγωγή του debate, αλλά και την συμφωνία των πέντε υποψηφίων προέδρων για ένα ελεύθερο, ουσιαστικό και γόνιμο δια ζώσης διάλογο μεταξύ τους, για όλα τα θέματα που αφορούν τη Χώρα, τους πολίτες και την παράταξη,  όπως ακριβώς έγινε και με την καθόλα αποδεκτή διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών του 2017, με τη διεξαγωγή δύο δια ζώσης τηλεοπτικών debates ενόψει του Α' γύρου και ενός ενόψει του Β' γύρου, σας παρακαλώ, εκ μέρους του κ. Ανδρέα Λοβέρδου να προχωρήσετε στην οργάνωση και παραγωγή του debate. 

Η ΕΡΤ, με αίσθημα ευθύνης και υπηρετώντας το θεσμικό της ρόλο ως δημόσια ραδιοτηλεόραση, είμαστε βέβαιοι ότι θα διοργανώσει και πάλι με επιτυχία τις τηλεανετρήσεις. 

Στη διάθεσή σας. 

Με εκτίμηση,

Σπύρος Καρανικόλας- Εκπρόσωπος Ανδρέα Λοβέρδου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA