Στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Reader ότι θα διανεμηθούν δωρεάν self test για όλους τους πολίτες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα self test - στο πλαίσιο των συμπληρωματικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού - θα διατεθούν δωρεάν σε όλους τους πολίτες σε δύο δόσεις και συγκεκριμένα το πρώτο θα δοθεί από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου και το δεύτερο θα δοθεί από τις 6 Δεκεμβρίου έως και τις 12 Δεκεμβρίου.
Διαβάστε ακόμη: Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός εμβολιασμός άνω των 60, πρόστιμο 100 ευρώ υπέρ των δομών υγείας
Self test: Αυτή είναι η διαδικασία για τη δωρεάν διανομή
Κάθε ενήλικος, από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου και από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου, θα λαμβάνει δωρεάν ένα self test είτε είναι εμβολιασμένος είτε όχι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν νοσεί από κορονοϊό. «Εχουμε εξασφαλίσει και 20 εκατομμύρια self test για τα σχολεία μας», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οπως έγραψε το Reader, τα self test θα διανέμονται δωρεάν μέσω των φαρμακείων, με το ΑΜΚΑ του κάθε πολίτη.
- «Πάμε γι’ άλλα...»: Ο υπαινιγμός του Γιώργου Λιάγκα και τι κρύβει για το τηλεοπτικό του μέλλον
- Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
- Κωνσταντοπούλου: «Με 20% ο Μητσοτάκης πρέπει να κάνει πάρτι - Απατεώνας και εγκληματίας ο Τσίπρας»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.