Ανάμεσα στις στιγμές έντασης στη Βουλή υπήρχε και ένα... ανάλαφρο περιστατικό με τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.
Διαβάστε ακόμη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Μεγάλη ένταση στη Βουλή με Μητσοτάκη και Πολάκη
Την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντούσε στον πρωθυπουργό από τη θέση του στο έδρανο της Βουλής, ξέχασε να φορέσει την προστατευτική μάσκα. Ύστερα από δύο λεπτά ομιλίας, ο πρόεδρος της Βουλής τον διέκοψε και του είπε: «φορέστε τη μάσκα σας, γιατί ο συνάδελφος του ΚΙΝΑΛ (σ.σ. καθόταν ακριβώς δίπλα του) είναι έντρομος». Ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως παραδέχτηκε ότι ξεχάστηκε και με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε: «ελπίζω να είναι έντρομος για τον σωστό λόγο» προκαλώντας χαμόγελα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τασούλας απάντησε «καλό» απονέμοντας τα εύσημα στον Αλέξη Τσίπρα για το χιούμορ του και του ζήτησε να συνεχίσει την ομιλία του.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.