Στο θέμα της μελέτης Τσιόδρα - Λύτρα επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλώντας τον πρωθυπουργό ότι «...ενώ είχε ενημερωθεί έλεγε ψέματα για την θνητότητα εκτός ΜΕΘ». Συγκεκριμένα, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο (ο οποίος σε ανακοίνωσή του μετά την διαγραφή Κουρουμπλή, έκανε λόγο για «ευτελή και εξαχρειωμένη αντιπολίτευση»), ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Διαβάστε ακόμη: Πώς ο Τσιόδρας «άδειασε» τον ΣΥΡΙΖΑ - «Φουλ» επίθεση από Γεωργιάδη και Οικονόμου
Η ανακοίνωση: «Τώρα είναι ώρα να πράξει το αυτονόητο και ο κ. Μητσοτάκης αντί να κρύβεται πίσω από τις χυδαιότητες του κ. Οικονόμου: να απαντήσει γιατί ενώ είχε ενημερωθεί και αυτός και οι συνεργάτες του ήδη από τον Μάιο για τη μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα έλεγε απροκάλυπτα ψέματα στη Βουλή για τη θνητότητα εκτός ΜΕΘ και δεν έκανε τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ.
Περιμένουμε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στο πόσες είναι οι απώλειες εκτός ΜΕΘ και να απολογηθεί στις χιλιάδες οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω της μη ενίσχυσης του ΕΣΥ».
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.