Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η κόντρα του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, είχε αναφέρει την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, με ανάρτησή του στο Facebook, ότι η μητέρα του, έχοντας συμπτώματα κορονοϊού, αν και με αρνητικό rapid test, δεν μπορεί να κάνει pcr (μοριακό τεστ) στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης διέψευσε τον Παύλο Πολάκη, αναφέροντας μέσω του Twitter για εξετάσεις «που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε». Ακόμη κάλεσε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τη μητέρα του έξω από την αντιπαράθεση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση».

Συγκεκριμένα ο Θάνος Πλεύρης αναφέρει: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ. Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απ' έξω».

https://twitter.com/thanosplevris/status/1479730380181753856?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA