Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετικός στον κορονοϊό είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από την Κυριακή. Σε ανάρτησή του ενημερώνει για τη νεότερη κατάσταση της υγείας του. 

Διαβάστε ακόμη: Επιβεβαίωση Reader για πρόστιμο σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών και παράταση στα νέα μέτρα

«Κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν. Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Μένει η κόπωση και η απομόνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μου έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους. Να προσέχετε τον εαυτό σας, όσους αγαπάτε και όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας. Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη».

Υπενθυμίζεται ότι και ο γιος της Εφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου νοσεί με κορονοϊό, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η Εφη Αχτσιόγλου ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος παραμένουν αρνητικοί στον ιό αλλά βρίσκονται σε καραντίνα και η μόνη τους έγνοια είναι να γίνει γρήγορα καλά το παιδί τους.

O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε περαστικά στον πολιτικό του αντίπαλο μέσω Twitter την Κυριακή:

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1480150907383861250?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA