Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Οικονόμου κατά Πολάκη: Οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ ευθεία βολή στο Σύνταγμα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Οικονόμου, το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να συμπληρώνει πως η κυβέρνηση καλεί «τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης»

Πηγή: eurokinissi
Πηγή: eurokinissi

Νέα επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «προέβη σε απειλές εναντίον της Δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και τη Δημοκρατία στη χώρα μας».

Διαβάστε ακόμη: Μαξιμιλιανός: Το «ξήλωμα» από τα Δ.Σ. του καθηγητή, οι σκέψεις του Τζιτζικώστα και... έρχονται οι Σουηδέζες

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Οικονόμου, το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να συμπληρώνει πως η κυβέρνηση καλεί «τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Γιάννη Οικονόμου: «Ο Πολάκης προέβη σε απειλές εναντίον της Δικαιοσύνης»

«Ο κ. Παύλος Πολάκης, μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της Δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας. Το ολίσθημα του κ. Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή και καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει έργω και λόγω τα λεγόμενα του βουλευτή του, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κ. Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελληνικής Δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Πολάκης: Θα φέρουμε εθελουσία έξοδο δικαστών

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε στην Καισαριανή ο πατέρας του Νίκου Παππά, Στέλιος με θέμα τη Δικαιοσύνη, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Παραπολιτικά FM, τόνισε πως «τη δεύτερη φορά Αριστερά» ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανανεώσει το δικαστικό σώμα.

Ο κ. Πολάκης μίλησε για την «επίκληση του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς», αναφέροντας πως πρέπει να υπάρξει και το αποτύπωμα της διακυβέρνησης της Αριστεράς. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, πρότεινε τη... «δημιουργία δεύτερης σχολής δικαστών, γιατί πρέπει να ανανεωθεί το Σώμα».. Συμπλήρωσε ακόμη ότι «θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου γι' αυτούς που είναι πάνω από 58,59, 60 ετών, και με γενναιόδωρο πρόγραμμα εθελουσίας».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Γιάννης Οικονόμου #Παύλος Πολάκης #ΣΥΡΙΖΑ #Αλέξης Τσίπρας

Best of Internet