Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ευκαιρία να συζητήσουν για τις σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, οι οποίες κρίνονται άριστες, είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Βαλερί Πεκρές σε ένα ιδιωτικό γεύμα στην Αθήνα, κατά την επίσκεψη της Περιφερειάρχη του Παρισιού και υποψήφια των Ρεπουμπλικανών (LR) για το αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει εγκαίρως το reader.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Μπακογιάννης: Στη λίστα με τους 5 καλύτερους δημάρχους της Ευρώπης

Κατά τη διάρκεια του γεύματος επαναβεβαιώθηκε το παραδοσιακά εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών, συζητήθηκαν οι προκλήσεις της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου είναι μέλη η Νέα Δημοκρατία και οι Ρεπουμπλικανοί (LR), και έγινε εκτενής ανάλυση των γεωπολιτικών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στο γεύμα που παρέθεσε η ελληνική πλευρά παρέστησαν o πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Μισέλ Μπαρνιέ και ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA