Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκληρή κριτική έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για την σημερινή, παρουσίαση των Rafale καθώς καυτηρίασε με δήλωσή του το γεγονός ότι σύμφωνα με τον ίδιο χρησιμοποιήθησε «για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας». Αναλυτικά στη δήλωση ανέφερε: «Στηρίξαμε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale, γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ακόμη: Rafale: «Ελλάδα, θα φανούμε αντάξιοι» - Το μήνυμα των Ελλήνων χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας

Είχε προηγηθεί δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή το σποτ για την παραλαβή των μαχητικών Rafale, εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστηρίζει πως ποτέ κανένα κόμμα στην ελληνική ιστορία δεν έκανε σποτ για εξοπλισμούς ενώ έκανε λόγο για «εθνική καπηλεία».

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: «Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού, που μάλιστα δεν περισσεύουν, σε κομματικό σποτ. Ντροπή και εθνική καπηλεία…».

https://twitter.com/atsipras/status/1483757707731644421?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA