ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/01/2022 20:10

Αττική Οδός - ΣΥΡΙΖΑ για Κατερίνα Παπακώστα: Θα ήταν πρότυπο υπουργού

Με μία ειρωνική ανακοίνωση σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τις δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα για την επιβολή προστίμων στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αττική Οδός - ΣΥΡΙΖΑ για Κατερίνα Παπακώστα: Θα ήταν πρότυπο υπουργού
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Με μία ειρωνική ανακοίνωση σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τις δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα για την επιβολή προστίμων στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού, που δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες εν μέσω της κακοκαιρίας Ελπίς. «Θα ήταν πρότυπο Υπουργού Πολιτικής Προστασίας στην ανάλγητη κυβέρνηση» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμη: Αττική Οδός: Η Κατερίνα Παπακώστα προτείνει πρόστιμα σε όσους μπήκαν χωρίς αλυσίδες

Στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Μετά τον εγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών στην Αττική Οδό η βουλευτίνα της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα επέρριψε ευθύνες στους πολίτες που πήγαιναν στις δουλειές τους αφού η κυβέρνηση ούτε είχε προνοήσει για τηλε-εργασία, ούτε καν τους είχε προειδοποιήσει.

Η κα Παπακώστα ζήτησε "ορδές τροχονόμων" να επιβάλλουν πρόστιμα στους ακόμα και τώρα εγκλωβισμένους. Μάλιστα παρουσίασε και σχετικό σχέδιο: «από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα να κάνουν ελέγχους (ενν. οι «ορδές»…), και όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο, ώστε στην επόμενη κακοκαιρία να το σκεφτούν διπλά και τριπλά και δεκαπλά».

Πραγματικά βρίσκουμε την ιδέα της εξαιρετική και πρωτότυπη. Για να την βοηθήσουμε, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε δύο παραπάνω μέτρα ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη. Να επιβληθούν πρόστιμα σε όσους κόπηκε το ρεύμα επειδή άναψαν πολλά σώματα στο σπίτι τους για να ζεσταθούν, και επιβάρυναν έτσι το δίκτυο. Ή να επιβληθούν πρόστιμα στους 200 εγκλωβισμένους στο τρένο, γιατί δεν φρόντισαν να έχουν μαζί τους εξοπλισμό ορειβασίας για να απεγκλωβιστούν μόνοι τους. Απορούμε πώς αυτό το ταλέντο ξέφυγε από την προσοχή του κ. Μητσοτάκη. Η κα Παπακώστα θα ήταν πρότυπο Υπουργού Πολιτικής Προστασίας στην ανάλγητη κυβέρνησή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΛΠΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ