Την απάντησή του για το πότε τελικά θα λάβουν τις 2.000 ευρώ όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό κατά της διάρκειας της κακοκαιρίας Ελπίς έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Διαβάστε ακόμη: ΕΜΥ: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Ερχονται χιόνια και καταιγίδες
Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Την περασμένη εβδομάδα υπήρχε μία σύσκεψη για τη διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων. Η Αττική Οδός υποχρεούται τις επόμενες ημέρες να ενημερώσει τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν και άλλου είδους αποζημιώσεις», τόνισε ο κ. Οικονόμου, υπονοώντας πως θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία όπου θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις.
Επανέλαβε πως ο κ. Στυλιανίδης χαίρει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να φτάσουμε στο σημείο που απαιτείται. Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, πάντως, μιλώντας χθες στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής, απάντησε στα σφοδρά πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «η διαχείριση κρίσεων δεν γίνεται ούτε με γιουρούσια και ο αυτοσχεδιασμός πάντα αποτυγχάνει. Ο Στυλιανίδης δεν θα κυκλοφορεί να βγάζει φωτογραφίες για τα social media, προτιμώ να κάνω τη δουλειά μου».
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.