Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στην όποια κουβέντα για τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα έβαλε επί της ουσίας ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει δυνατότητα να μειωθούν κι άλλο τα έσοδα του κράτους. «Δεν θα στείλουμε την οικονομία στα βράχια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Σταϊκούρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως όταν μια κυβέρνηση παίζει με την οικονομία, ο λαός το πληρώνει ακριβά τονίζοντας μεταξά άλλων πως: «Ο,τι μέτρο θα λάβουμε θα είναι νοικοκυρεμένο και εντός προϋπολογισμού. Δεν παίζουμε με την οικονομία, το ζήσαμε στο παρελθόν, δεν θα το ξαναζήσουμε».

«Δεν είναι δυνατόν να αποφύγουμε τελείως τον πληθωρισμό στην Ελλάδα. Πρέπει οπωσδήποτε η κυβέρνηση τους διαθέσιμους πόρους που έχει να τους διαθέσει με έναν κοινωνικά δίκαιο τρόπο» εξήγησε ακόμα ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ότι έχει να κάνει με την πορεία της πανδημίας, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ακολουθεί μια σταθερά πτωτική πορεία και η ζωή μας επανέρχεται σιγά – σιγά σε μια ολοένα και μεγαλύτερη κανονικότητα. Οι νεκροί πλέον είναι στο 100% μόνο ανεμβολίαστοι άνω των 60. Είναι άνθρωποι τους οποίους δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους πείσουμε να μην φέρουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Δεν μπορώ την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που μιλά για τους νεκρούς και σε όσα μέτρα πήραμε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 έχει πει “όχι”».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA