Μενού
  • Α-
  • Α+

«Εμείς μένουμε μακριά από την πόλωση που προσπαθούν να δημιουργήσουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών» λένε στο Reader συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, επισημαίνοντας για το λόγο αυτό, τις τελευταίες συσκέψεις εργασίας που έχει πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τις Ενώσεις Καταναλωτών, τους Αγρότες και τις επαγγελματικές ομάδες. 

Διαβάστε ακόμη: Βουλή: Με χειρουργική ρόμπα και νυστέρι ο Παύλος Πολάκης

Η ακρίβεια, τα αυξημένα τιμολόγια του ρεύματος και τα αιτήματα των αγροτών, αποτελούν «προνομιακό πεδίο» αντιπολίτευσης για τη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς χτυπάει στην καρδιά των ψηφοφόρων που έχουν «μετακομίσει» τα τελευταία 10 χρόνια προς άλλα κόμματα, ενώ την ίδια στιγμή ακουμπούν το αφήγημα της «αντιμετώπισης των ανισοτήτων» που από την πρώτη στιγμή έχει θέσει ο κ. Ανδρουλάκης

Παράλληλα, τρέχουν, όπως μαθαίνουμε, οι διαδικασίες για την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ. Κανείς δε λησμονεί ότι το Κίνημα διαθέτει σημαντικά ερείσματα σε μαζικούς φορείς, όπως τα επιμελητήρια και οι συνδικαλιστικες ενώσεις αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο στόχος λοιπόν είναι διττός: Από τη μία η ευρύτερη συσπείρωση στελεχών με απήχηση στην κοινωνία, από την άλλη η προσέλκυση πολιτών, κυρίως από τη νέα γενιά. Στο πλαίσιο αυτό, όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει στοχευμένες περιοδείες στην Ελλάδα, μέσα στον Μάρτιο για την «αυτο-οργάνωση και οργανωτική αυτοσυγκρότηση», όπως λένε στο πράσινο επιτελείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA