Μενού
  • Α-
  • Α+

Στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του «Έτερος Εγώ» βρέθηκαν σήμερα ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Θεόδωρος Λιβάνιος. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης μαζί με τον υφυπουργό για τις Τηλεπικοινωνίες και το Κτηματολόγιο, συνομίλησαν με τον δημιουργό και σκηνοθέτη της πετυχημένης σειράς, Σωτήρη Τσαφούλια.

Διαβάστε ακόμη: Διακόπουλος: «Εάν η Τουρκία έπαιρνε 100 F-35, θα έκαναν το Αιγαίο σουβλάκι»

Ο κ. Πιερρακάκης λίγο μετά έκανε τη δική του αναφορά στο Instagram σχετικά με την παρουσία του στα γυρίσματα της σειράς, αλλά και τη συνάντηση με τον Σωτήρη Τσαφούλια. Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση:

Έτεροι εμείς

Με τον Θεόδωρο Λιβάνιο επισκεφτήκαμε σήμερα τον Σωτήρη Τσαφούλια, έναν εμπνευσμένο, σύγχρονο και τολμηρό Έλληνα δημιουργό, στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς ''Έτερος Εγώ''.

Το ''Έτερος Εγώ'' σε κερδίζει συνολικά ως σκηνοθεσία, παραγωγή, αφήγηση. Η ταινία και έπειτα η σειρά παρουσιάζει τη μαγεία και την περιπέτεια των μαθηματικών μαζί με κομμάτια του ιστορικού πλούτου της αρχαίας Ελλάδας - και τη δύναμή τους να απαντούν σε ερωτήματα του κόσμου μας. Η τεχνολογία είναι πανταχού παρούσα στη σειρά, δρώντας, όπως πρέπει, πάντα επικουρικά. Ο πρωταγωνιστής, Δημήτρης Λαΐνης, τον οποίο ερμηνεύει ο εξαιρετικός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, στην υψηλή λειτουργικότητα του Asperger και η σειρά αποτυπώνει το πως αυτό γεννά υψηλές και σπάνιες δεξιότητες. Όλοι είμαστε έτεροι, όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι, μέσα από τις διαφορετικές μας αφετηρίες, που μπορεί να περιέχουν δυσκολίες, μπορούμε να προσφέρουμε κάτι το διακριτό - ακόμα και ανεκτίμητο. Μπράβο Σωτήρη, για αυτό το σπουδαίο καλλιτεχνικό και στοχαστικό επίτευγμα!

Η συγκεκριμένη σειρά συνιστά επίσης, ένα λαμπρό παράδειγμα του γεγονότος ότι η ελληνική οπτικοακουστική παραγωγή έχει δυνατότητες, μέλλον και προοπτική. Οι Έλληνες επαγγελματίες, καλλιτέχνες και τεχνικοί στο πεδίο της οπτικοακουστικής παραγωγής είναι διεθνούς επιπέδου και κάθε χρόνο το αποδεικνύουν με τη δουλειά τους ολοένα και περισσότερο. Ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης είμαστε υπερήφανοι που η ελληνική οπτικοακουστική παραγωγή υποστηρίζεται από το ΕΚΟΜΕ, εργαλείο το οποίο έχει συμβάλει καθοριστικά στον κλάδο. 

https://www.instagram.com/p/Cd0YSp8NVZt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.