Σκληρή απάντηση έδωσε σήμερα Πέμπτη, με γραπτή δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Τάκης Θεοδωρικάκος, στους ανυπόστατους ισχυρισμούς που εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Διαβάστε ακόμη: Κομισιόν: «Παραβίαση του διεθνούς δικαίου οι τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά»
«H Τουρκία πρέπει να εγκαταλείψει επιτέλους τη συνεχή επανάληψη μυθευμάτων. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν βάσεις τρομοκρατών. Αυτό είναι γνωστό και παραδεκτό από όλους και ο υπουργός Σοϊλού θα έπρεπε να το αποδέχεται και να μην καταφεύγει σε φανταστικά σενάρια. Αυτή την υποχρέωση έχει για αποκατάσταση της αλήθειας ως υπουργός χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ», υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Είχε προηγηθεί προκλητική ανάρτηση του κ. Σοϊλού στο Twitter την Τετάρτη, διά της οποίας ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «η Ελλάδα εκπαιδεύει Κούρδους τρομοκράτες του PKK και της FETO (σ.σ. γκιουλενιστές) σε στρατόπεδο στο Λαύριο Αττικής».
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.