Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο χειρότερο σημείο που έχουν υπάρξει εδώ και πολύ καιρό δείχνουν να είναι οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε αδιέξοδο προσθέτοντας πως οι κατηγορίες της Άγκυρας εναντίον της Ελλάδας είναι τελείως ανυπόστατες.

Διαβάστε ακόμη: Καύσιμα: 4.000 ευρώ τον χρόνο για βενζίνη - Θα αυξηθεί κι άλλο η τιμή της τους επόμενους μήνες

Για την κλήση του Έλληνα πρέσβη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ο κ. Οικονόμου είπε ότι είναι τελείως ανυπόστατες οι κατηγορίες, «δεν έχει καμία σχέση η χώρα μας με όλα αυτά». Πρόσθεσε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε βαθύ αδιέξοδο, το τελευταίο διάστημα έχει συναντήσει την καταδίκη από όλο τον δυτικό κόσμο, παρά τα προσωρινά φάλτσα κάποιων.

Η στάση της Τουρκίας αντανακλά την απογοήτευση και την ανησυχία τους Ερντογάν για την αναβάθμιση της Ελλάδας και την αναγνώριση του γεωστρατηγικού της ρόλου. Για τα νησιά είπε ότι η ελληνική κυριαρχία δεν αμφισβητείται από κανέναν, και πως όποιος φέρνει τέτοιους ισχυρισμούς δεν έχει καμία τύχη να τους κάνει αποδεκτούς από τρίτους. «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει όλες τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA