Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του κόμματος TDP Μουσταφά Σαριγκιούλ ταξίδεψε στην Αθήνα και βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή, όπου άνοιξε μία τουρκική σημαία και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην συνεργάζεται με τις ΗΠΑ και να ζητήσει φιλία από την Τουρκία. Η κίνηση έρχεται εν μέσω εμπρηστικής ρητορικής από την Αγκυρα που διεκδικεί νησιά στο Αιγαίο με αξιωματούχους να υποστηρίζουν πως η χώρα τους δεν μπορεί να... περιοριστεί στα σύνορά της. 

Διαβάστε ακόμη: Samuel Alito: Ποιος είναι ο νομοθέτης που έστειλε τις ΗΠΑ στον σκοταδισμό με την απαγόρευση στις αμβλώσεις

Το βίντεο του Μουσταφά Σαριγκιούλ φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η Yeni Safak, σχολιάζοντας την ένταση που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μάλιστα, χαρακτηρίζει «ενδιαφέρουσα» την κίνηση του προέδρου του TDP να ανοίξει την τουρκική σημαία μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων. «Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ» αναφέρει ο Μουσταφά Σαριγκιούλ στο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, ενώ ανοίγει την σημαία της Τουρκίας μπροστά από την Βουλή. 

https://twitter.com/M_Sarigul/status/1540644514196557825?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA