«Η εμπρηστική επίθεση στον Real FM είναι μια αποτρόπαια πράξη ενάντια στη δημοσιογραφία, ενάντια στην ελευθεροτυπία και τη Δημοκρατία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή τη φωτιά στην Real Group τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης για επίθεση στη Real: Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό
«Στη χώρα μας η ανεξαρτησία των μέσων ενημέρωσης δέχεται συνεχή πλήγματα: από την ανεξιχνίαστη δολοφονία Καραϊβάζ μέχρι και εμπρηστικές επιθέσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκφράζοντας παράλληλα «συμπαράσταση» σε «όλους τους ανθρώπους και τους εργαζόμενους του σταθμού». «Το ελάχιστο που έχει να κάνει η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές είναι να φέρουν άμεσα τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση.
- Το νέο κόμμα της Τζάκρη, οι πληρωμές στους αγρότες και η καχυποψία για την κεντρική επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ
- Σχοινάς για Γαρμπή: «Την πρώτη φορά που την είδα δεν μου άρεσε καθόλου - Δεν μου έδινε σημασία»
- Νέα «αρπαγή» δημοσιογράφου του Open από τον ΑΝΤ1 και φήμες και για δεύτερη. Ποιος θα λέει «Καλημέρα Ελλάδα»
- Ο «σφαγέας των Τρικάλων» Σπύρος Σταρίδας και ένα αδικαιολόγητο – μαζικό έγκλημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.