Μενού
  • Α-
  • Α+

Ψηλά στην ειδησεογραφία του ρωσικού πρακτορείου Σπούτνικ βρέθηκε η αφίσα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για την προώθηση του νέου του κόμματος, Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης, καθώς συνοδεύεται από το σύμβολο «Ζ» που φέρουν οι ρωσικές δυνάμεις κατά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία έχει δίκιο, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προκάλεσαν την κόλαση στην Ουκρανία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στηρίζοντας τη ρωσική εισβολή. To Σπούτινκ συμπλήρωσε: «Μια τέτοια προεκλογική αφίσα παρουσίασε ένας Έλληνας πολιτικός, ο πρώην υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος αρχίζει να δημιουργεί ένα νέο κίνημα». 

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δημιούργησαν την κόλαση στην Ουκρανία, σπρώχνουν τον πλανήτη στην άκρη της αβύσσου, καταστρέφουν την Ευρώπη, καταστρέφουν και ακρωτηριάζουν την Ελλάδα. Πέτα το σάπιο, διεφθαρμένο, ολιγαρχικό, δουλικό πολιτικό καθεστώς!» αναγράφεται επίσης στην αφίσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA