Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Ήδη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έχει αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα για την επανένταξη του κ. Κουρουμπλή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής σας ενημερώνω ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» αναφέρεται στη σχετική επιστολή.

Διαβάστε ακόμη: Οικονόμου: Αν θέλει συνάντηση με Μητσοτάκη ο Ερντογάν θα δεχθούμε

Επιστολή προς τον κύριο Τασούλα έχει αποστείλει και ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής με την οποία δηλώνει και αυτός με τη σειρά του την επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα αριθμεί και πάλι 86 βουλευτές.

Διεγράφη για την έκθεση Τσιόδρα - Λύτρα

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2021, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε διαγράψει τον βουλευτή επειδή είχε κάνει κάποιες ακραίες αναφορές εντός της βουλής υποστηρίζοντας ότι με την πολιτική της κυβέρνησης «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με αφορμή την επιστημονική μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα - Λύτρα.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν αποκατασταθεί τον τελευταίο καιρό, με τον πρώην υπουργό να δίνει συχνά το «παρών» στις κομματικές εργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας άριστες σχέσεις. Μάλιστα, στο φετινό συνέδριο είχε ιδιαίτερη θερμή υποδοχή από συναδέλφους του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA