Προσκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στο λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο, δείχνει κατά τη Νέα Δημοκρατία, η επιστροφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που δρομολογήθηκε νωρίτερα τη Δευτέρα (3/10). Μάλιστα, η κυβέρνηση τονίζει ότι ήταν μια απολύτως αναμενόμενη κίνηση από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και κάτι που υπενθυμίζει το καταστροφικό παρελθόν της Κουμουνδούρου. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή της η Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:
Διαβάστε ακόμη: Παναγιώτης Κουρουμπλής: Επιστρέφει ο στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Ξανά στους 86 βουλευτές
«Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, που είχε διαγραφεί για τις χυδαιότητές του κατά της κυβέρνησης, βρίσκει ξανά τη θέση του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως αναμενόμενο. Η επιστροφή του κ. Κουρουμπλή, πέραν της υπενθύμισης του καταστροφικού παρελθόντος, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει προσκολλημένος στο λαϊκισμό, τη χυδαιότητα και τον ακραίο λόγο που διαχρονικά παράγει».
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- «Κλείνει ένας τόπος που δίνει ζωή»: Η περιοχή στην καρδιά της Ελλάδας που μένει χωρίς σχολείο
- «Τους θεωρούσαμε ψωνάρες»: Ρωτήσαμε πώς είναι οι Αθηναίοι στα μάτια όσων έχουν μεγαλώσει στην επαρχία
- Η διαφωνία της Τζάκρη για τη συνέντευξη Γεωργιάδη και η απάντηση Άδωνι: «Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ τέτοιο κελεπούρι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.