Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εμπορικοί σύλλογοι προσανατολίζονται προς την αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας τόσο των καταστημάτων όσο και των σούπερ μάρκετ, ώστε να εξοικονομηθεί ενέργεια και μάλιστα το θέμα αναμένεται να τεθεί και στη σημερινή συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, με ΣΕΛΠΕ, ΕΣΕΕ και εκπροσώπους σούπερ μάρκετ. Το θέμα της συνάντησης είναι οι τιμές και τυχόν φαινόμενα αισχροκέρδειας, όμως αναμένεται να υπάρξει κουβέντα και για το ωράριο και τις συγκεκριμένες προτάσεις που άρχισαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, παρότι δεν βρίσκεται στην ατζέντα.

Διαβάστε ακόμη: Ωράριο: Πώς θα γίνει η αλλαγή σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Ωστόσο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση, προς το παρόν, δεν εξετάζει το ενδεχόμενο της μείωσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Αλλωστε την παρέμβαση της Πολιτείας ζήτησε ουσιαστικά και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, που μεταξύ άλλων ζήτησε να: «εφαρμοστεί με υπουργική απόφαση για το σύνολο των καταστημάτων κάθε μορφής, συμπεριλαμβανομένων και των super-markets, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πάλι αθέμιτο ανταγωνισμό όπως στο πρόσφατο παρελθόν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA