Μενού
mitsotakis
Κυριάκος Μητσοτάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για «τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος» κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη συντριβή του F-4 Phantom το οποίο απογειώθηκε από την Ανδραβίδα και κατέπεσε ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση. Ο πρωθυπουργός δηλώνει συγκλονισμένος από τον θάνατο του 29χρονου Υποσμηναγού ενώ τονίζει πως το δυστύχημα «υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη. Πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα την ώρα του καθήκοντος, υπό εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες εκπαίδευσης. Που βυθίζει στο πένθος την Πολεμική Αεροπορία, και υπενθυμίζει σε όλους μας πόσο σκληρή και επικίνδυνη είναι η μάχη που δίνουν καθημερινά οι πιλότοι μας, για την προάσπιση των αιθέρων της πατρίδας μας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού. Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει». 

Συγκλονισμένος πληροφορήθηκα τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους και την απώλεια του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού Μάριου –...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, January 30, 2023