Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέχεια στο θέμα που αφορά τον γιο του Τάκη Θεοδωρικάκου, δίνει το MEGA και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ολα ξεκίνησαν με καταγγελία ανώτατου αξιωματικού, σύμφωνα με την οποία ο γιος του υπουργού και κάποιοι φίλοι του, εντοπίστηκαν με ναρκωτικά σε τυπικό έλεγχο της Αστυνομίας κι έγιναν προσπάθειες για να «κουκουλωθεί» το θέμα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, δεν τίθεται αυτή τη στιγμή θέμα Θεοδωρικάκου για το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί θεωρούνται επαρκέστατες. Σήμερα ωστόσο (31/1) το MEGA συνεχίζει το θέμα και υποστηρίζει πως ο υπεύθυνος ασφαλείας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη πήγε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και μαζί με τον διάδοχο του διοικητή, φέρονται να πίεσαν ανακριτικούς υπαλλήλους που χειρίζονται την υπόθεση με τα ναρκωτικά.  

Υπενθυμίζεται πως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τη Δευτέρα (30/1), προβλήθηκαν φωτογραφίες που φέρεται να κατέθεσε ο ταξίαρχος που αποκάλυψε την υπόθεση απεικονίζονται, κοκαΐνη, χασίς, «τρίφτες» και μάρκες. Ο ταξίαρχος που έκανε την καταγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίζεται πως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του καθώς μπορεί να ταυτοποιηθεί τόσο ο αποστολέας τους όσο και η ώρα. Οσο για το λόγο που έγινε η αποστολή των φωτογραφιών με τα ναρκωτικά, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ταξίαρχος είπε πως έγινε εξαιτίας διχογνωμίας που υπήρχε όσον αφορά την αντιμετώπιση της παρέας των τεσσάρων νεαρών. 

narkotika
@MEGA

Ο ταξίαρχος ζήτησε επίσης να παρθούν καταθέσεις από τους άνδρες της ΔΙΑΣ που έκαναν τον έλεγχο και ισχυρίστηκε πως στο εσωτερικό σύστημα ελέγχου φαίνονται τα πρόσωπα και τα ονόματα των τεσσάρων ατόμων. Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, σε ένα σημείο της κατάθεσής του εξέφρασε και τους φόβους του: «ξεκαθαρίζω πως οτιδήποτε μου συμβεί εφεξής και δη σε ό,τι αφορά εμένα ή τα μέλη της οικογένειάς μου, αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο υπουργός Θεοδωρικάκος και ο πρώην αρχηγός και νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Καραμανλάκης».