Μενού
anna-karamanli
Αννα Καραμανλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σκοτωμός Γιώργου Βαρεμένου Αννας Καραμανλή στον αέρα του ΣΚΑΪ με αφορμή την προεκλογική κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας. Κάποια στιγμή κι ενώ η ένταση ανέβαινε η κυρία Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν περιχαρής σε θεατρική παράσταση, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής κι ο ομόλογός της του ΣΥΡΙΖΑ, τα... πήρε επειδή έθιξε τον πατριωτισμό του κόμματος και της επιτέθηκε. Η Αννα Καραμανλή έκανε λόγο για «απαράδεκτη συμπεριφορά» του κ. Βαρεμένου και διερωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν γινόταν ανάλογο περιστατικό με γυναίκα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αδωνι Γεωργιάδη

«Εσείς είστε τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία, έχετε δει ξανά τέτοια εικόνα; Ο Γιώργος Βαρεμένος μετά από παρέμβαση των δημοσιογράφων ζήτησε συγγνώμη την οποία έκανα δεκτή και τώρα δεν ζητάει συγγνώμη» είπε η Αννα Καραμανλή και έκανε λόγο για μια «βίαιη και σεξιστική συμπεριφορά από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί επειδή ο άλλος διαφωνεί και να πετάει τα χαρτιά στα μούτρα. Αυτό θυμίζει άλλες εποχές». 

Για τη στιγμή που έγινε το περιστατικό, η κυρία Καραμανλή λέει πως έπαθε σοκ και τόνισε πως «αυτές δεν είναι συμπεριφορές. Οταν διαφωνούμε το κάνουμε με επιχειρήματα, με λόγια. Οταν ο κ. Καιρίδης είπε “κυρία μου” την Δώρα Αυγέρη, έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για οχετό. Ζητάω από τον τομέα γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τη συμπεριφορά». Οσο για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Καραμανλή σχολιάζει «δεν υπάρχει ναι μεν αλλά». 

«Εγώ εξέφρασα τη γνώμη μου» σημείωσε η Αννα Καραμανλή και αναφέρθηκε στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να πάει σε θεατρική παράσταση την ημέρα που βρέθηκε νεκρός ο υποσμηναγός Τουρούτσικας: «όταν κάποιος χάνει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος και δεν έχουν κάποιοι την ενσυναίσθηση να ακυρώσουν την παρουσία στο θέατρο, εγώ σαν πολιτικός και μάνα θα το αναδείξω. Προσωπικά το θεωρώ ανεπίτρεπτο. Είμαι 10 χρόνια βουλευτής, δεν περιμένω τώρα να πάρω υπεραξία ή να γίνω αρεστή. Εγώ ανέδειξα ένα γεγονός και μία υποκρισία».

«Εγώ θέλω να μιλήσω για την απαράδεκτη βίαια σεξιστική συμπεριφορά του κ. Βαρεμένου ενώ αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη βγαίνει μετά και λέει δεν ζητώ συγγνώμη. Εγώ δεν προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τίποτα, 10 χρόνια έχω αποδείξει τι είμαι, πήγα και απέναντι από το κόμμα μου. Δεν μπορώ την υποκρισία, υποφέρω. Είναι ημέρες πένθους για την Ελλάδα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως αισθάνονται αυτοί οι γονείς», σημείωσε η Αννα Καραμανλή. 
Η συμπεριφορά του Γιώργου Βαρεμένου «απαγορεύεται δια ροπάλου. Μου άρπαξε τα χαρτιά από τα χέρια, τα τσαλάκωσε, μου τα πέταξε στα μούτρα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ναι μεν αλλά. Αν ήταν δίπλα ένας άνδρας φαντάζομαι δεν θα πετούσε το χαρτί. Φαντάζεστε να ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης και να το έκανε αυτό σε μία συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ;».