Μενού
nea dimokratia
Κτίριο Νέας Δημοκρατίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με ένα βίντεο, που σατιρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε στην επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα, σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε τρακτέρ στα Τρίκαλα η Νέα Δημοκρατία. Το βίντεο, που έχει ως τίτλο «Αδιόρθωτος: 2013-2023, σε αυτά τα χρόνια ξέρουν καλά πόση αξία έχουν οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα», συνδυάζονται κομμάτια των σημερινών δηλώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και δηλώσεις που είχαν κάνει αγρότες το 2016, περίοδο διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο κ. Τσίπρας απάνω στο δικό μου αγροτικό στον Ορχομενό, βάλτε το στο Google να δείτε θέατρο. Κάθε εβδομάδα, Δημήτρη, μας έχουν και από ένα μέτρο, αν καθίσω να στα αριθμήσω θα πάει 12 η ώρα», είχε πει το 2016 ο Γιάννης Μάγγος, μέλος επιτροπής των αγροτών Βοιωτίας στο Mega. Στο βίντεο του κυβερνώντος κόμματος φιλοξενούνται και δηλώσεις του κ. Τσίπρα το 2013, όπου είχε αναφέρει: «Ξεχνούν τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις και οι σωτήρες του τόπου κρύβονται πίσω από τις κλούβες των ΜΑΤ», ο οποίος το 2017, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, είχε βάλει τα ΜΑΤ, για να αποτρέψει την είσοδο των αγροτών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και να συναντηθούν με τον υπουργό.

Δείτε το βίντεο:

Οικονόμου: Ίδια αξία τα όσα υποσχόταν τότε με αυτά που υπόσχεται τώρα 

Στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τα Τρίκαλα στάθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος ανέφερε ότι τα όσα υπόσχεται τώρα έχουν λιγότερη αξία με τα όσα υποσχόταν τότε, εννοώντας την περίοδο πριν τη διακυβέρνησή του κ. Τσίπρα αλλά και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του.

«Δέχθηκα πιέσεις»

Τότε, 4/2/2013. Τώρα, 17/2/2023. 
"Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν" (που τραγουδούσε ο Ν. Παπάζογλου, σε στίχους Μ. Ρασούλη).
Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.