Η χρήση της τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, καθώς αρκετοί άνθρωποι τη χρησιμοποιούν σε αρκετές στιγμές της καθημερινής τους ζωής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Βρετανός ο οποίος χρησιμοποίησε τη δημοφιλής εφαρμογή, ChatGPT, για να φτιάξει τη δική του εταιρεία, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκε η εφαρμογή και τού έφτιαξε ένα επικερδές πρότζεκτ.
Μάλιστα, πλέον η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πλαίσιο των εκλογών 2023, καθώς ζητήθηκε από το ChatGTP να γράψει ένα «διθυραμβικό» άρθρο 350 λέξεων για τον απερχόμενο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς σύμφωνα με τη naftemporiki.tv, τα άρθρα ήταν πολύ κοντά στις ανακοινώνεις που δημοσιοποιούν τα δύο κόμματα.
Ειδικότερα, στο άρθρο για τον Μητσοτάκη η εφαρμογή δίνει έμφαση στο τεχνοκρατικό κομμάτι, δηλαδή στην αύξηση των επενδύσεων και στα οικονομικά προγράμματα της κυβέρνησης. Στον δε Τσίπρα, δίνει έμφαση στην προστασία των δικαιωμάτων, αλλά και την υπεράσπιση των χαμηλότερα, οικονομικών και κοινωνικών τάξεων.
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Φωτιά τώρα στο Πήλιο: Επιχειρούν αεροσκάφη και επίγειες δυνάμεις
- Τουρισμός για όλους 2026 - 2027: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
- Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου στην Ψάθα: Έπεσε με το ΙΧ του στα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.