Μενού
skertsos
Ακης Σκέρτσος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, απάντησε στην έκτακτη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπόθεση των υποκλοπών. O κ. Σκέρτσος έκανε λόγο για διαστρέβλωση των όσων είπε ο πρωθυπουργός, ενώ παρουσίασε και τον Δείκτη Δημοκρατίας του Economist.

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθώντας, όπως το συνηθίζει, να δημιουργήσει εντυπώσεις λόγω της χαμηλής απήχησης που είχαν τα μηνύματά του στο χθεσινό debate, μια μέρα μετά, ανακαλύπτει "σκάνδαλο"», αναφέρει αρχικά ο Άκης Σκέρτσος.

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Αυτό που έκανε ο Πρωθυπουργός στο debate δεν ήταν τίποτα περισσότερο από το να αναφέρει επί λέξει τον τίτλο του περιοδικού Economist που, σε αντίθεση με όσα λέει ο κ. Τσίπρας, κατατάσσει την Ελλάδα στη φετινή έκδοση τού "Δείκτη Δημοκρατίας", 9 θέσεις ψηλότερα σε ετήσια βάση και 14 θέσεις ψηλότερα από το 2018. O τίτλος του άρθρου είναι: Η Ελλάδα εμφανίζει σημαντική βελτίωση παρά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων. (Greece: a big improver despite the spyware scandal). Η αναφορά ήταν σαφής, όσο και αν προσπαθεί να τη διαστρεβλώσει ο κ. Τσίπρας.

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης στην οποία -σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα - έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη».

economist
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.