Μενού
Η συγκίνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Συγκινημένη η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Φανερά συγκινημένα ήταν τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και έκλαιγε.

Οικογένεια Κυριάκου Μητσοτάκη
Οικογένεια Κυριάκου Μητσοτάκη | Eurokinissi

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των εκλογών έγινε ένα με την οικογένεια του, που έκαναν μία ομαδική αγκαλιά. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στους δικούς του ανθρώπους στην πρώτη του ομιλία.

Οικογένεια Κυριάκου Μητσοτάκη
Οικογένεια Κυριάκου Μητσοτάκη | Eurokinissi

«Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, στη Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο, στη Δάφνη»

«Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική ποτέ δεν φανταζόμουν ότι σήμερα θα βρισκόμουν μπροστά σας να έχω αυτή τη μεγάλη τιμή, αυτή τη μεγάλη ευθύνη εκλεγμένος για δεύτερη φορά αυτοδύναμος πρωθυπουργός και μάλιστα με μία ισχυρή εντολή. Δούλεψα πολύ σκληρά για να φθάσω ως εδώ προσπαθώντας συνέχεια να γίνομαι καλύτερο και να μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν θα τα είχα καταφέρει όμως χωρίς τους συνεργάτες μου τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς.

Όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, στη Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο, στη Δάφνη. Με τον τρόπο τους με κράτησαν πάντα προσγειωμένο ώστε να μπορώ να ακολουθώ όσο μπορώ τους στίχους του ποιητή "να ονειρεύεσαι μπορείς, χωρίς να γίνεις δούλος των ονείρων και κυρίως με τα πλήθη να μιλάς και να κρατάς την αρετή σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οικογένεια Κυριάκου Μητσοτάκη
Οικογένεια Κυριάκου Μητσοτάκη | Eurokinissi

Δείτε εδώ live τον χάρτη των αποτελεσμάτων

Οι Εκλογές 2023 είναι στο reader.gr!

Μείνε ενημερωμένος για ό,τι συμβαίνει στα στρατόπεδα των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών. 

Ειδήσεις για τις Εκλογές 2023 και αναλυτικοί οδηγοί για τους ψηφοφόρους στο reader.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA