Μενού
sofia zaxaraki
Σοφία Ζαχαράκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Κύμα» συμπαράστασης στη Σοφία Ζαχαράκη ξεσήκωσε το χυδαίο σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε από τον Θάνο Τζήμερο, με πλήθος χρηστών των social media να τάσσονται στο πλευρό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος, σε ανάρτησή του, την οποία φέρεται να διέγραψε μετά, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Το post εντόπισαν άλλοι χρήστες των social media και το αναδημοσιεύουν επικρίνοντας τη συγκεκριμένη θέση. Ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε δεύτερο post μην ανασκευάζοντας ουσιαστικά τα όσα έγραψε, αντίθετα συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα. Παραλληλίζει δε τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την οικογένεια και τον τρόπο ζωής με τον... στρατό.

Τι γράφουν οι χρήστες του Twitter

«Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να κρίνεται για τις ικανότητες, τις ιδέες, το έργο του και προφανώς όχι για το φύλο του και το εάν έχει παντρευτεί ή έχει παιδιά. Ξανά με τα αυτονόητα. Μαζί με τη Σοφία Ζαχαράκη απέναντι στη χυδαιότητα», αναφέρεται σε ανάρτηση στο Twitter.

«Η χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Είμαστε πλέον ήρεμοι εμείς οι γονείς, ότι ένας έμπειρος άνθρωπος χειρίζεται τα θέματά μας», σημειώνει άλλο χρήστης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA