Μενού
Η Σοφία Ζαχαράκη στην ορκωμοσία της νέα κυβέρνησης
Η Σοφία Ζαχαράκη στην ορκωμοσία της νέα κυβέρνησης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με λίγα αλλά ουσιαστικά λόγια η Σοφία Ζαχαράκη, απάντησε στον Θάνο Τζήμερο που τη χαρακτήρισε «άγαμη και άτεκνη» κρίνοντας το γεγονός ότι επιλέχθηκε ως επικεφαλής. 

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. 

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές».

Τα σχόλια - ντροπή του Θάνου Τζήμερου

Όπως σας ενημέρωσε το Reader, o Θάνος Τζήμερος επιτέθηκε με σεξιστικά σχόλια στη νέα υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Πιο συγκεκριμέα, σε ανάρτησή του στα social media που στη συνέχεια φέρεται να διέγραψε, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

tzimeros-post
Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου | Twitter

Το post εντόπισαν άλλοι χρήστες των social media και το αναδημοσιεύουν επικρίνοντας τη θέση του Θάνου Τζήμερου. «Τροποποιούμε αναρτήσεις μετά το κράξιμο; Από ποτέ το "άτεκνη" θεωρείται προσβολή και βρισιά; Δεν ντρέπεστε λιγάκι….», σχολιάζει χρήστης του Twitter.

anartisi
Ανάρτηση | Twitter

Ο ίδιος προχώρησε σε δεύτερο post μη ανασκευάζοντας ουσιαστικά τα όσα έγραψε. Αντίθετα, συνέχισε στο ίδιο πνεύμα. Παραλληλίζει δε τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την οικογένεια και τον τρόπο ζωής με τον... στρατό.

Μεταξύ άλλων γράφει: «Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA