Ένα ευτράπελο έλαβε χώρα στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης όταν έφτασε ο Δημήτρης Παπαστεργίου.
Ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων που ορκίστηκε υπουργός πήγε με το δικό του ΙΧ στην Καλλιθέα αλλά δεν τον αναγνώρισαν...
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο κ. Παπαστεργίου έφτασε στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο φύλακας δεν τον γνώρισε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο.
Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί πως είναι ο νέος υπουργός.
«Λογικό να μη γνωρίζουν»
Ο κ. Παπαστεργίου το πρωί της Τετάρτης (28/6) έκανε δηλώσεις έξω από το υπουργείο. «Είναι λογικό οι άνθρωποι να μη γνωρίζουν. Μπήκα μέσα τους χαιρέτισα και τους είπα πως είμαι ο νέος υπουργός. Απλοί είναι όλοι οι άνθρωποι της κυβέρνησης» ανέφερε.
«Να συνεχίσουμε τη δουλειά που γινόταν. Πρώτα θα δούμε τα έργα που τρέχουν και από εκεί και πέρα πραγματικά με νοιάζει είναι να δω τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του. Παντού κρύβονται θύλακες γραφειοκρατίας», τόνισε.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.