Μενού
domna
Η Σοφία Ζαχαράκη και η Δόμνα Μιχαηλίδου | Instagram
  • Α-
  • Α+

«Κύμα» συμπαράστασης στη Σοφία Ζαχαράκη ξεσήκωσε το χυδαίο σεξιστικό σχόλιο που δέχθηκε από τον Θάνο Τζήμερο, με πλήθος χρηστών των social media να τάσσονται στο πλευρό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος, σε ανάρτησή του, την οποία φέρεται να διέγραψε μετά, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Μεταξύ των ανθρώπων που καταδίκασαν τα απαράδεκτα σχόλια του Θάνου Τζήμερου είναι και η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία με ανάρτησή της στάθηκε στο πλευρό της Σοφίας Ζαχαράκη: 

«Μετράμε μια ακόμα σεξιστική και χυδαία επίθεση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η Σοφία Ζαχαράκη που ως "άγαμη και άτεκνη" είναι "αδιανόητο" να τοποθετείται στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Λες και για να γίνει κανείς Υπουργός Τουρισμού θα πρέπει να είναι πιλότος ή ναυτικός για το Ναυτιλίας (και πάει λέγοντας)» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανάρτησή της στο Instagram, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τη Σοφία Ζαχαράκη, έχει ως εξής: «Μετράμε μια ακόμα σεξιστική και χυδαία επίθεση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η Σοφία Ζαχαράκη που ως "άγαμη και άτεκνη" είναι "αδιανόητο" να τοποθετείται στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Λες και για να γίνει κανείς Υπουργός Τουρισμού θα πρέπει να είναι πιλότος ή ναυτικός για το Ναυτιλίας (και πάει λέγοντας). Πάλεψα για την παιδική προστασία τέσσερα χρόνια. Άγαμη και άτεκνη. Αγωνίστηκα για τα παιδιά και νιώθω αποστροφή στο άκουσμα τέτοιων δηλώσεων. Σκληρή δουλειά, γνώσεις, πείσμα και ενσυναίσθηση. Αυτά χρειάζεσαι για να υπηρετήσεις το δημόσιο συμφέρον. Όλα τα υπόλοιπα είναι και θα παραμείνουν αναχρονιστικά κατάλοιπα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA