Μενού
konstantopoyloy
Ζωή Κωνσταντοπούλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στις «καραμπόλες» που προέκυψαν μετά την τελική καταμέτρηση των ψήφων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αλλά και στην κατανομή των εδρών, αναφέρθηκε με βίντεο στα social media η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την ανακατανομή των εδρών, το κόμμα της κα Κωνσταντοπούλου εξασφαλίζει μία έδρα στο «Επικρατείας» με τον υποψήφιό της Αλέξανδρο Καζαμία, που προέκυψε από την απώλεια της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο της αφαιρέθηκε, η έδρα στη Β' Πειραιά και αποδόθηκε στο κυβερνών κόμμα, για την οποία όπως είπε, θα «προσφύγει στο αρμόδιο δικαστήριο».

Τι ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Σε λίγο θα δημοσιευτεί η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη των βουλευτών. Δικαιωθήκαμε πλήρως σε αυτό το οποίο είπαμε ότι δικαιούται η Πλεύση Ελευθερίας την έδρα Επικρατείας και θα έχουμε βουλευτή Επικρατείας τον Αλέξανδρο Καζαμία. Μας παίρνουν όμως την έδρα στην Β’ Πειραιώς. Μη νόμιμα, παράνομα, αυθαίρετα. Θα κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και θα την πάρουμε πίσω την έδρα αυτή.

Όσο βέβαιη ήμουν ότι δικαιούμαστε την έδρα της Επικρατείας και την κερδίσαμε, εξίσου βέβαιοι είμαστε ότι δικαιούμαστε να κρατήσουμε και την έδρα της Β’ Πειραιώς. Αυτό εξάλλου έγινε αντιληπτό και στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, ενώπιων του οποίου αγόρευσα, που όμως δεν είχε την αρμοδιότητα, όπως έκρινε, να μπει στην ουσία και να κρίνει και να εξετάσει την απόφαση της Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής

Δεν πειράζει. Υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο. Θα προσφύγουμε όπως δικαιούμαστε και στο τέλος το καλό θα κερδίσει, το δίκαιο θα νικήσει και η 9η έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας θα έρθει σε εμάς»

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA