Μενού
konstantopoyloy-kefala-karanastasis
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι βουλευτές του κόμματος | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Τζώρτζια Κεφαλά σχετικά με το κόμμα Σπαρτιάτες που μπήκε στη Βουλή. Η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας κληθείσα να σχολιάσει την είσοδο στη Βουλή του ακροδεξιού κόμματος «Σπαρτιάτες» που έχει τη στήριξη του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη είπε στην εκπομπή «Πρωινό» πως «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

Συνέχισε δε λέγοντας πως «δε συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με το διάλογο και τη συζήτηση και τη στοιχειοθέτηση των απόψεών σου. Δε θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες».

Πήρε φωτιά το Twitter

Η δήλωση της Τζώρτζια Κεφαλά προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» μετά την τοποθέτησή της και την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.